Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 09
Слава Ісусу Христу!

дорогі в Христі брати і сестри,
події що розгортаються в нашому суспільстві і державі, наповнюють тривогою і непевністю не одне серце. Криваві жертви нічим не виправданого насильства, загострення суспільного протистояння і невідома будущина ставлять під питання свободу і гідність кожного громадянина нашої держави. Усе це спричиняє те, що в одних серцях оселяється відчай, в інших розгубленість, в інших ненависть. Та все більше сердець вірних християн, натхнених Христовим Духом любові, з'єднуються у спільній молитві за наш народ, за його кращу долю, за мирне вирішення складної ситуації, якої ми усі є свідками й учасниками. І в цій непростій ситуації вичитуємо знаки Божого Провидіння й любові, бо бачимо, як Бог і надалі провадить іс ... Читати далі »
Переглядів: 792 | Додав: Vadum | Дата: 09.12.2013 | Коментарі (1)

При нашому храмі створено спільноту Марії "Благовіщення", до якої запрошуєм приєднуватись молодих  хлопців та дівчат, які бажають знайти друзів, глибше пізнати Бога, чи просто у приємній атмосфері за чаєм відпочити та поговорити на різноманітні теми. 

ЗУСТРІЧІ ВІДБУВАЮТЬСЯ  - з 8 вересня 2013р. в підвальному приміщенні храму свв. Володимира і Ольги.

Мета спільноти: йти дорогою Марії, дивлячись самим на Ісуса, і з любов’ю вказувати іншим на Нього.   

Наші зустрічі проходять так: 
 - у неділю та свята, при можливості, на Літургії тримаємо хоругви, хрест і патериці;
 - кожної неділі в 16.00 год. за теплим чаєм та печивом, у дружній невимушеній атмосфері, збираємось, щоб: читати С ... Читати далі »
Переглядів: 1342 | Додав: Vadum | Дата: 09.12.2013 | Коментарі (1)

УГКЦ Храм Свв. Володимира і Ольги © 2018

Зробити безкоштовний сайт з uCoz